HondenPage baasje belinda en brick

Over belinda en brick

honden foto van belinda en brick Hoi,
Even voorstellen.
Brick is ons tweede hondje uit een asiel. Jammer voor Brick is er "leggs Perthes Calvé" vastgesteld op beide heupen. De re-heup is reeds geopereerd, alles verloopt goed. Op 23 april wordt de li-heup geopereerd. Daarna gaat Brick een pijnloos leven tegemoet.
Angel, ook een jack-russel, hebben we moeten laten inslapen op 16 januari wegens hartfalen.
Ook zij kwam uit het asiel, in de eerste 6 maanden dat ze bij ons was, is ze 3 maal geopereerd: ze was toen 9 jaar en gebruikt als "kweekteef", ze hebben de tepels aan de li-zijde moeten verwijderen(kanker), een sterilisatie en een kersenoog. Ze heeft alles met moed doorstaan, we hebben haar nog 3 mooie jaren kunnen geven, jammer genoeg veel tekort !!Maar het was een schat van een hondje, zo dankbaar.
Die dankbaarheid voelen we nu ook bij Brick, hij werd op zijn 6 maanden gewoon uit de auto gezet, hij is nu 3 maanden bij ons, hij heeft zijn plekje in de roedel al goed gevonden !!
Na de revalidatie van de tweede operatie, gaan we terug naar de hondenschool, wij zijn fervente vissers, Brick gaat mee als we gaan vissen, dus is het super belangerijk
dat hij gehoorzaamt en direct komt als we hem roepen. 
Mijn eerst jack-russel was onze jefke, aangekocht als pup, ook een super dier, hebben we moeten laten inslapen door een auto- immuunziekte, hij was amper 7 1/2 jaar.
Ze blijven allemaal in mijn hart, daar is plaats genoeg !!
Inderdaad, ik heb een zwak voor een jack-russel !!!
Groetjes,
Belinda en een pootje van Brick

Krabbels aan belinda en brick

honden page profiel Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†) Kaatje en Hailey (Speedy† Tessa†) schreef om 26 februari om 10:25
Wat een mooi hondje, wij hebben zelf ook bruin/witte russeltjes. Ik hou juist heel erg van hun karakter.
honden page profiel belinda en brickbelinda en brick schreef om 26 februari om 09:42
Ik heb sind 1 maand een jack-russel van 7 maanden geadopteerd uit het asiel in Wetteren. Het is reeds mijn derde jack , ik hou van hun pittig karakter en het zijn echt wel knuffeldieren, veel mensen hebben een slecht beeld van een jack.

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

belinda en brick heeft 70 ontvangen.

Berichten en online status
belinda en brick was voor het laatst online 8 jaar, 9 maanden, 3 weken, 3 dagen, 19 uur, 18 minuten, 40 seconden geleden


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^